Haberler

Yüksekokulumuzda "Otel İşletmelerinde Kriz Yönetimi” konulu bir söyleşi yapıldı...

Son Güncelleme Tarihi : 07.03.2017 09:25:41

1 Mart Çarşamba Günü Yüksekokulumuzun Konferans Salonunda "Otel işletmelerinde kriz yönetimi ve turizmin geleceği” konulu bir söyleşi gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Yüksekokul Müdür Yardımcısı, Öğr.Gör.Ergün Kara'nın yürüttüğü söyleşiye, davetli konuşmacı olarak Grand Yazıcı grubuna ait Marmaris Palace Oteli Genel Müdürü Sn.Ahmet Çelik ve Yüksekokulumuz Öğretim Görevlisi Kadir Baysal katıldı. Öğrencilerin büyük bir ilgiyle izlediği söyleşide birbirinden güzel konulara değinildi. Söyleşi sonunda davetli konuşmacıya Yüksekokul Müdürümüz Zekeriya Bingöl imzalı teşekkür belgesi takdim edildi. Marmaris Palace Oteli Genel Müdürü Sn. Ahmet Çelik ve söyleşimize katılan değerli ekibine teşekkür ediyoruz.

Site İletişim:

Öğr.Gör. Sedat DEĞİŞGEL